Ga naar de inhoud

Online marketing blog met tips, tools & tricks waar zelfs de pro nog wat aan kan hebben!

Ik ben Dominic, marketinggeneralist

Ik ben gek op online marketing en heb het geluk het vak al heel wat jaren te mogen uitoefenen. In al die tijd ben ik behoorlijk wat slimmigheden op het spoor gekomen die ik met jou wil delen.

In mijn werk denk ik vanuit een rol als marketing-generalist graag met bedrijven mee over hun online reilen en zeilen. Daarnaast ben ik een groot fan van marketingtools en de slimme trucjes die je ermee kunt uithalen.

Ik hoop natuurlijk ook wat van jou te kunnen leren. Laat je inzichten (en je kritiek) daarom achter in de blogcomments. Ik lees alles!

400x400 dominic

Waarvoor kun je mij wakker maken? (niet proberen a.u.b.)

  • Strategie: Route naar online succes uitstippelen
  • SEO: Beter vindbaar worden via Google
  • SEA: Adverteren in de zoekresultaten
  • Leadgeneratie: Jou in contact brengen met potentiële klanten
  • Analytics: Websitestatistieken inzichtelijk maken

Mijn meest gelezen artikelen

welke zoekwoorden gebruikt mijn concurrent

Welke zoekwoorden gebruikt mijn concurrent?

Het belang van zoekwoordonderzoek en het zorgvuldig kiezen van voor jou relevante zoekwoorden valt niet te ontkennen. Na het juiste onderzoek weet je welke zoekwoorden gericht verkeer naar je website kunnen leiden. Er is echter iets dat je misschien over het hoofd ziet: het belan
Ontdek dit artikel

Thomas S.

Webbouwer & Online marketeer @ the brand office

Dominic is een fijne sparringpartner die kennis heeft van vrijwel alle facetten binnen online marketing. Geen advertentie in Google ads is voor hem te gek. Ook kent hij alle factoren die meespelen in een goede SEO-strategie. Ik heb met plezier aan diverse projecten gewerkt samen met Dominic. Met een gezonde dosis humor en nuchterheid is het een plezierige collega waarmee je alles uit een website of webwinkel kunt halen.

Ko S.

Digital Marketing consultant for japanese market @ The pmi

I was working with Dominic for a Japanese Marketing project, and he is very detail-oriented. I appreciate how he shares his knowledge about the latest trends in the business. He provides clear directions, expectations and feedback to each project. He is undoubtedly one of the best I’ve worked with.

Laatste online marketing nieuws